Druk op "Enter" om naar inhoud te gaan

Workshop internettraining Utrecht

0

Omdat er zich voor de eerste workshop Internettraining van 19 september meer mensen aangemeld hadden dan dat er toegelaten konden worden, organiseert de KNSB op dinsdagavond 9 oktober een tweede workshop: Lesgeven met gebruik van internet. Wprkshopgever is Pascal Losekoot.In de workshop wordt ingegaan op de interactie met de cursisten, de extra mogelijkheden voor de trainer, en het voorbereiden van een internetschaaktraining. Ook wordt er ingegaan op welke verwerkingsvormen geschikt en minder geschikt zijn tijdens een internetschaaktraining. De cursisten kunnen na afloop van de workshop zelfstandig lessen maken en geven.

De workshop vindt plaats op dinsdag avond 9 oktober 2012 in Denksportcentrum Den Hommel  te Utrecht van 19:00 uur tot 22:00 uur. De workshop staat open voor alle gediplomeerde schaaktrainers 2 en 3 of  A, B of C die:

  • Affiniteit hebben met internetschaak en PlayChess;
  • Op een interactieve manier willen leren lesgeven met het gebruik van PlayChess;
  • In het seizoen 2012/2013, beschikbaar zijn om internetschaaklessen te verzorgen.

Deelname aan de workshop is gratis. Alle deelnemers moeten in het bezit zijn van een actieve PlayChess-account. De workshop is interactief daarom dienen de deelnemers eraan hun laptop mee te nemen. Voor een beperkt aantal deelnemers zonder laptop, kan er op aanvraag een laptop geregeld worden tijdens de workshop.  Na de workshop worden alle deelnemers gevraagd eenmalig in kleine groepjes de geworven vaardigheden te oefenen.

Aanmelden voor de workshop kan tot en met 5 oktober via het web formulier.  Heeft u nog vragen, neem dan contact op met Arlette van Weersel, bondsbureau@schaakbond.nl of 023-5254025

bron: http://www.schaakbond.nl/2012/tweede-workshop-lesgeven-via-internet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLNederlands