Cursus Schaaktrainer 1 Maarssen

Er zijn nog enkele plekken vrij voor deze cursus, die aanstaande vrijdag 22 januari begint. Aanmelden via Sacha Schiermeier

Pascal Losekoot verzorgt vanaf vrijdagavond 22 januari 2016 een cursus Schaaktrainer 1 in Maarssen, bedoeld voor wie meer wil leren over het lesgeven aan beginnende (jeugd)schakers. De cursus wordt in samenwerking met Schaakclub Vegtlust gegeven en omvat vijf vrijdagavonden. In de cursus leer je onder meer over: het lesmodel, de stappenmethode, de schaakontwikkeling van de kind, orde houden en schaakspelletjes, en ga je er mee aan de slag door les te geven aan kinderen die stap 1 doen. Een leuke manier om meer over schaaklesgeven (en schaken) te leren. De cursus is in het bijzonder interessant voor: oudere jeugdspelers en docenten van basisscholen die ook willen gaan lesgeven, en ouders van jeugdspelers.

Locatie: Basisschool Het Kompas
Adres: Bolensteinsestraat 9, 3603 AZ Maarssen
Data: vrijdagavonden 22/1; 5/2; 11/3; 1/4 en 15/4 2016; reservedatum 20/5
Tijden: praktijk: 18:45-19:30 uur; theorie: 19:45-22:00 uur
Docent: Pascal Losekoot
Eigen Bijdrage: € 80

Meer informatie en aanmelden via de website van de schaakbond

Over de docent
Pascal Losekoot is 37 jaar, woont in Soest en is sinds 6 jaar fulltime schaaktrainer, als ZZP’er, onder de bedrijfsnaam Schaaktraining.nl. Hij geeft privéles, schoolschaakles, en verzorgt trainingen en workshops bij verenigingen en voor de schaakbond. Daarnaast is hij KNSB kaderdocent (Schaaktrainer 1 cursus) en heeft hij ervaring op ledenwerf en ledenbehoud gebied – onder meer als bestuurslid bij de Baarnse Schaakvereniging.