Rabobankers: Stem op Schoolschaakproject Baarn

clubkas

Bankiert u bij Rabobank Amersfoort Eemland? Wilt u dan uw stem geven aan het onderstaande project voor de Rabobank Clubkas Campagne?

Ook de Baarnse Schaakvereniging doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Het doel van de Baarnse Schaakvereniging is om met de opbrengst van deze clubkascampagne een schaakclinic te geven op alle basisscholen in Baarn. Die schaakclinic zal gegeven worden door de ervaren schaaktrainer Pascal Losekoot (zie www.schaaktraining.nl voor meer info over hem en diens trainingen).

Pascal verzorgt een schaakclinic in Hilversum

Het is inmiddels een gegeven, dat schaken – eventueel naast een fysieke sport – de hersenfunctie van jonge kinderen stimuleert en ontwikkelt (lees meer). Daarom wil de Baarnse Schaakvereniging juist die doelgroep proberen te bereiken met een schaakclinic. Tevens kan op die jonge leeftijd het echte schaaktalent al vroeg herkend en dus verder ontwikkeld worden. Naast trainingen van Pascal Losekoot kan ook lidmaatschap van de Baarnse Schaakvereniging vervolgens de jonge schaker stimuleren. De schaakvereniging heeft ook ervaren lesgevers en daar is ook aandacht voor het plezier in die sport.

Schaakclinic bij HSG Open, Hilversum


Kortom, bent u lid van de Rabobank Amersfoort Eemland, breng dan uw stem uit op de Baarnse Schaakvereniging. Leden van die bank hebben daar inmiddels een brief over gekregen en weten dus hoe te handelen.
Voor meer informatie verwijs ik graag naar onderstaande link. Uw stem of steun op onze vereniging wordt zeer gewaardeerd en goed benut!

https://www.mijnbankenik.nl/amersfoorteemland/clubkascampagne